Коледно парти

17.12.2014

Тази година традиционното коледно парти на Варненска Айкидо Академия се проведе там където прекарваме най-много време през годината, а именно - в залата.
Имаше много игри и забавление за малчуганите от детските групи, в които успешно се включиха и големите трениращи. Много смях и веселие бяха основните съставки в нашия малък празник. Все пак трябва да се настроим подходящо за предстоящите коледни и новогодишни празници. Естествено както си му е реда след изтощителните игри имаше и подобаваща почерпка за всички присъстващи. Сникми от партито можете да видите в секцията "Снимки" в сайта.
На 19.12.2014 година ще се проведе ипоследната тренировка за годината, след което ще излезем в заслужена почивка. Първата тренировка за новата 2015 година ще се проведе на 05.01.2015 година. Ще Ви очакваме, за да се постараем да изгорим всички онези вкусни коледни и новогодишни ястия. :)

На всички трениращи и техните семейства пожелаваме да си изкарат страхотни коледни и новогодишни празници и да си починат подобаващо, защото на 05.01.2015 година ще Ви чакаме на татами!

Предстоящи семинари

17.01.2014

И тази година ще имаме възможността да участваме в множество семинари.През следващите два месеца има обявени семинари както следва:
На 21-23.02.2014г. Българската айкидо асоциация със съдействието на Българската айкидо федерация и Националния айкидо съюз, организира семинара "Кангейко 2014". Тренировките ще бъдат водени от представители на трите организации, а членовете на всяка от тях са поканени за участие. Обявените водещи на тренировките за момента са както следва - от БАФ - сенсей Христо Михайлов, от БАА - сенсей Едуард Германов, от НАС - сенсей Николай Иванов. Семинарът ще се проведе в залата на Тендокан доджо в град София.
На 20-22.03.2014г. Българска Айкидо Федерация организира международен айкидо семинар с Шигеми Инагаки Шихан. Семинарът ще се проведе в залата на БАФ в спортен комплекс "Дианабад" в град София. По време на тренировките ще бъдат показвани и отработвани техники с оръжие, ето защо всеки от участниците трябва да носи лични джо и бокен. Таксата за участие в семинара е 60 лева.

За повече информация относно семинарите се обръщайте към водещите тренировките или проверявайте в страницата ни във фейсбук.

ЧЕСТИТА НОВА 2014 ГОДИНА!

03.01.2014

Честита нова година на всички трениращи!

Пожелаваме на Вас и на вашите семейства много здраве, щастие, късмет, любов и успехи във всички предприети начинания.
На трениращите пожелаваме много ползотворни тренировки и участие в поне един международен семинар.
Дано има много защитени нови степени и никакви контузии!