Коледно парти и демонстрация

07.12.2012

Ето че поредната година вече е пред своя край и както вече стана традиция за нашето доджо организираме Коледно парти и демонстрация. Коледното парти ще се проведе на 16.12.2012 година в клуб "Джокерс" в хотел "Черно море". За повече информация и записвания се обръщайте към водещите тренировката.

Коледната демонстрация ще се проведе на 19.12.2012 година в основната зала на доджото на стадион "Локомотив". На нея всеки един, който има желание може да покаже колко е напреднал и какво е научил през изтеклата тренировъчна година. Всеки, който иска може да се присъедини и да гледа демонстрацията. Надяваме се както винаги да се позабавляваме на воля. Повече информация относно Коледното парти може да намерите на следния линк - Коледно парти

Отново на тренировка!

01.10.2012

Ето че лятната ваканция приключи и от утре, 02.10.2012 г., започват отново тренировките във втората зала на Варненска Айкидо Академия, разположена на улица "Екатерина Симетчиева №6" (до училище Йордан Йовков). Графикът си остава същият както до сега - всеки вторник и четвъртък от 17.45 до 18.45 часа и събота от 17.00 до 18.00 часа.

Тренировката започва както винаги в 17.45 часа, така че желаещите деца да заповядат. Ще Ви очакваме!!!

Празник на ВАРНА!

13.08.2012

На 15.08.2012 г. нашият хубав град Варна празнува своя празник. По тази причина сряда няма да има тренировка, тъй като залата ще бъде затворена поради празника. Заповядайте в залата отново в петък, когато ще има регулярна тренировка.

Oтново на тренировка!

06.08.2012

ДНЕС, 06.08.2012 г. ЩЕ ИМА ТРЕНИРОВКА в зала "ЛОКОМОТИВ". Всеки, който желае може да дойде да потренираме по обичайното време, така че - ЗАПОВЯДАЙТЕ!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

03.08.2012

Поради технически проблем със състоянието на материалната база на зала "Локомотив" тренировките се отменят до второ нареждане.

За повече информация относно възобновяването на тренировките следете страницата ни във Фейсбук или сайта на залата.

Надяваме се още следващата седмица да можем да възобновим тренировките с пълна сила.

Изпит за кю степени 27-28.07.2012

02.08.2012

На 27-28.07.2012г. бяха проведени изпити за кю степени в нашата зала. Първият ден децата от двете зали на Варненска Айкидо Академия имаха възможността да покажат какво са научили през последните месеци. Те се представиха блестящо и това се потвърждава и от факта, че нямаше нито едно дете, което да не защити степента, за която се явяваше.

На 28.07.2012г. техническата комисия на Българска Айкидо Федерация в състав - Сенсей Христо Михайлов - 5-ти дан Айкикай, Сенсей Стефан Златев - 4-ти дан Айкикай и Сенсей Ивайло Петров - 4-ти дан Айкикай, проведоха изпит на големите за кю степени. Представителите на нашия клуб показаха своите знания и умения и съответно защитиха по-горни степени. Радостен е факта, че вече строя ни се попълни с всички цветове на коланите, след като Христо Илиев, Павел Павлов и Красимир Цвятков защитиха 1-во кю, като показаха на по-младшите в залата как точно трябва да е подготвен един кафяв колан за изпит.

На защитилите степени честито и да не забравят, че трябва да почерпят! :)

Снимки от двата изпита може да намерите в Галерията на сайта.

Семинар с Кацурада Сенсей

03.07.2012

Ето че завърши и поредният семинар с японски майстор. Този път имахме удоволствието да практикуваме във Варна под ръководството на Ейджи Кацурада Сенсей - 6-ти дан Айкикай. Семинарът се проведе от 29.06. до 01.07.2012 г. на обновената база на Спортпалас. Имахме възможност да потренираме малко по-раздвижени и разчупени техники. Кацурада сенсей наблегна на по-бързото темпо при изпълнението на различните техники, при което се получи доста динамичен семинар. След последната тренировка както винаги се проведе и изпит за дан степени, на който този път представителите на нашия клуб участваха само под формата на партниращи. Надяваме се, че всички, които успяха да се включат в тренировките, са останали доволни като нас.

Благодарим на организаторите от Айкидо клуб Фудошин (Варна) за любезната покана и да се надяваме, че това няма да е последният семинар, който се организира в нашия прекрасен град. А съвсем скоро ще качим и снимки от мероприятието в раздела "Галерия" на сайта.

Лятото наближава

19.06.2012

Утре 20ти Юни 2012г. с лятното слънцестоене настъпва астрономическото лято. Това означава, че утре е най-дългият ден в годината. Какъв по-приятен начин за завършване на деня от тренировка в нашата зала! Надяваме се и да тренираме заедно минимум до следващото слънцестоене. Предстоят много интересни събития и семинари до края на лятото. За повече информация - посетете нашите тренировки или групата ни във Фейсбук.

Лагер на Шкорпиловци

01.03.2012

Честита Баба Марта на всички трениращи в залите на Варненска Айкидо Академия!
Както вече става ежегодна традиция и тази година ще организираме спортно-развлекателен уикенд в Шкорпиловци. Този път мероприятието за откриването на летния тренировъчен период ще се проведе от 27.04 до 29.04.2012 година. Надяване се, че времето ще бъде страхотно както винаги до сега и ще можем да се насладим на всякакви спортни игри и да организираме забавления за малки и големи. Само тези, които все още на са идвали на нашите спортни лагери незнаят какво са изпуснали, а тези, които са - искат да дойдат пак :).

За повече информация и записвания можете да се обръщате към Сенсей Ники Димитров.

Честита Нова 2012 Година

01.01.2012

Нека новата година донесе на всички ни здраве, успехи, късмет, ползотворни тренировки и нови степени!