Изпит за Дан степени

17.04.2016 г.

На 16.04.2016 г. в зала "Дианабад" в гр. София се проведе изпит за дан степени пред Техническата комисия на Българската Айкидо Федерация.
Освен всички останали, които положиха изпит от залата се яви и Желязко Вълчев, който успешно защити 3-ти Дан.

Нека да носи новата си степен с гордост, да продължава да върви по "Пътя", да се развива и естествено..... да ПОЧЕРПИ!!! :)

Демонстрация в ДКС

10.04.2016 г.

На 09.04.2016 - Събота, в "Двореца на Културата и Спорта" от 18.00 ч. представители на Варненска Айкидо Академия взеха учатие в демонстрация като част от благотворителният Гала Концерт "Завинаги с нас" в помощ на децата на загиналите полицаи.
В демонстрацията взеха участие сенсей Николай Димитров, сенсей Николай Викторов, сенсей Христо Илиев, сенсей Желязко Вълчев и семпай Иван Павлов. Показаха прекрасна техника с и без оръжие, за което бяха изпратени с аплодисменти.

Освен Варненска Айкидо Академия в концерта взеха участие певиците Виктория Георгиева и Дарина Йотова, денсстудио "Creators", школа за модерен балет "Ели денс", школа за народни танци "Колеви", студио "Балет", балет "Екстра", квартет "Интро", Жоро Петров - китара и Христина Статева - въздушен танц.

Ние винаги заставаме зад благотворителни кампании, които са в подкрепа на справедливи каузи.

Скоро очаквайте снимков материал от събитието в галерията на сайта!

Семинар с Курибаяши Шихан

30.03.2016 г.

В периода 25-27.03.2016 г. се проведе традиционният семинар, воден от Таканори Курибаяши Шихан - 7-ми Дан. Отново успяхме да се потопим в неповторимата атмосфера, която създава сенсея. На семинара успяхме да поработим с айкидоки от цялата страна, както и с гости от чужбина.
Искрено се надяваме, че догодина сенсеят ще сподели с нас нови тайни, които да да ни позволят да продължим упоритата си работа в залата и да продължим да се развиваме по своя "път".

Детски изпит в зала "Гео Милев"

19.03.2016 г.

Днес, 19.03.2016 г. в залата в училище "Гео Милев" беше проведен изпит от Сенсей Николай Димитров - член на техническата комисия на Българска Айкидо Федерация. Младите айкидоки се представиха блестящо и успяха да защитят степените, за които се явяваха.
Пожелаваме им да продължават да се развиват и да преследват мечтите си!

Честита Нова Година

01.01.2016 г.

Честита да е новата 2016 година! Нека тя да донесе на всички трениращи и на членовете на техните семейства много здраве, щастие, късмети успехи във всички начинания.
Нека тази година да е изпълнена с положителни емоции и приятни моменти! Да си пожелаем още много интересни семинари и успешно положени изпити!